Over ons

Op het moment dat u een advocaat dient in te schakelen, zit u in een lastig parket. U gaat op zoek naar een advocaat die met u de zaak kan bespreken en u vervolgens kan voorzien van een gedegen advies. Daarbij wenst u een advocaat die naar u luistert en uw belangen goed behartigt. Naast het behartigen van uw belangen is het eveneens belangrijk dat u goed wordt voorgelicht over de geldende tarieven en de haalbaarheid in een eventuele gerechtelijke procedure.

Ons kantoor is een klantgericht en ambitieus kantoor dat oplossingsgericht en voortvarend uw belangen behartigt. Daarnaast is Schuerman advocaat duidelijk, open en eerlijk in de prognoses en verwachtingen in uw zaak. Het kantoor is bovendien zeer transparant over de te verwachten kosten voor juridische dienstverlening, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Zo wordt u al in het eerste adviesgesprek voorgelicht over de kosten. Ons kantoor verleent deskundige juridische bijstand tegen een eerlijk tarief en heeft naast aandacht voor de juridische aspecten van uw zaak ook aandacht voor uw persoonlijke belangen.

Schuerman advocaat is gevestigd in Rotterdam, doch verleent juridische diensten aan cliënten uit Rotterdam en omstreken. Wij hebben cliënten door heel Nederland en reizen af naar alle rechtbanken in Nederland om u bij te kunnen staan.

Schuerman advocaat beschikt niet over een derdengeldenrekening.

Spoorsingel 29 B
3033 GE Rotterdam
info@schuermanadvocaat.nl

010 – 220 79 55