Mr. Nora Schuerman

Nora Schuerman heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. Al tijdens haar studie deed zij werkervaring op als juriste bij de gemeente Barendrecht. Echter, haar hart lag bij de advocatuur. Nadat zij haar rechtenstudie heeft afgerond, is zij dan ook gelijk de advocatuur ingestapt. In 2008 besloot ze zelfstandig te gaan werken en heeft zij Schuerman advocaat opgericht. Na de oprichting van het kantoor groeide de cliëntenkring snel, waarmee Schuerman advocaat een drukke praktijk werd met een cliëntenbestand bestaande uit particulieren en bedrijven uit Rotterdam en omstreken.

 

Betrokkenheid

Het succes van Schuerman advocaat is volgens Nora Schuerman gelegen in de betrokkenheid bij haar cliënten. Niet alleen het dossier van haar cliënten krijgt de volledige aandacht, ook de cliënten die een juridische procedure doorlopen bij het kantoor kunnen rekenen op uitstekende begeleiding. Door het geven van de juiste adviezen en begeleiding zullen cliënten in staat zijn de juiste beslissingen te nemen. Nora Schuerman streeft ernaar in iedere zaak het best mogelijke resultaat te behalen. Haar voldoening haalt zij uit cliënten die tevreden zijn over het bereikte resultaat in een zaak.

 

Ondernemer en advocaat

Nora Schuerman heeft een passie voor de advocatuur en een passie voor het ondernemen. Zij is dan ook niet alleen geschoold en opgeleid tot een advocaat en jurist, maar zij heeft tevens de hbo-opleiding Marketing en Communicatie afgerond en daarnaast heeft zij International Business gestudeerd in de Verenigde Staten. Met Schuerman advocaat heeft Nora Schuerman een duidelijke missie en visie voor ogen, namelijk het bedienen van cliënten op het hoogste niveau. Schuerman advocaat dient voor cliënten persoonlijk, informeel en dienstverlenend te zijn. Een kantoor dat altijd in ontwikkeling en in beweging is.

Spoorsingel 29 B
3033 GE Rotterdam
info@schuermanadvocaat.nl

010 – 220 79 55